Clatite gratinate cu ciuperci si piept de pui

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2010 | 11908 vizualizari

 

nu am cuvinte sant grozav de bune,mai ales ca sant cu ciuperci

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci champinion  aproximativ
  • 1 ceapa
  • 1 piept pui 300 g
  • 1 lingura de faina
  • 250 pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 200 smantana
  • 100 mozzarella
  • patrunjel verde
  • clatite :
  • oua ,lapte ,faina ,putina sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite gratinate cu ciuperci si piept de pui:

Se pregatesc clatitele ,nu am cantitati anume, clatite simple fara zahar,dupa care se coc si se lasa la racit

Intre timp se caleste ceapa apoi se pun  bucatele de piept de pui (taiate marunt)sare ,piper si se lasa sa fiarba putin. Dupa 10 minute se pun si ciupercile taiate, dar nu mici, bucatele mai mari si se lasa sa fiarba bine toate impreuna .

Cand ciupercile si pieptul sant  gata se pune o lingura de faina pt a se lega mai bine compozitia si patrunjel verde tocat.

Se iau clatitete se pune cate 2 linguri din  compozitia de ciuperci cu carne si apoi se impatura se dau lateralele si apoi se ruleaza bine .

Se aseaza clatitete umplute intr-un vas cu 2 linguri unt topit (eu am facut 8 bucati) apoi se pune pasta de tomate patrunjel verde ,mozzarella si 3 oua batute bine cu smantana (nu asa era in plan dar asa s-a cerut cu smantana si ou).

Se da tava la cuptor pentru 20-25 minute pana se rumensc bine

Se servesc calde cu smantana sau maioneza. Sau simple cum va plac

E ceva de lucru la ele dar merita,o nebunie ce bune sant

PS: o mica rectificare initial trebuia pus ouale cu smantana si apoi mozzarella dar cu nu era in plan cu smanatana..............baieti mei au vazut cand sa bag tava la cuptor si asa ca am pus si smantana cu oua la final

Daca incercati reteta puneti ouale si apoi cascavalul se va rumeni si mai frumos,gustul e oricum acelasi

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite gratinate cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu cas si cascaval